divendres, 26 de març del 2010

Sant Boi Decideix! va a la Carxofada



Com no podia ser menys, Sant Boi Decideix! també serà present a la Carxofada de la nostre Vila, aquest any es cel.lebra la 11ª edidició, i voliem també estar presents en un esdeveniment tant important per  Sant Boi.

El diumenge 28/03/2010 i en horari de 11:00-17:00 tindreu tota una sèrie de Plats de Degustació - basats en la Carxofa - a la Rambla de Rafael de Casanovas, al Barri Centre, al costat mateix de l'Estació del tren per tant no teniu excusa, podeu accedir perfectament al centre del "meollo"!!!!.

Sant Boi Decideix! muntarà la seva parada, amb tríptics informatius sobre la Consulta, venda de samarretes i clauers, tiquets-bons d'ajut, butlletes de voluntariat....no cal que us recordi - o poder si  - que per tal de dur a terme la Consulta Popular per la Independència ens hem de finançar mitjançant aportacions econòmiques de gent, com tu i com jo, donat que cap partit polític ni institució, financia les despeses que de tota aquesta moguda s'en deriven.

No deixeu passar l'ocassió de venir a xerrar amb nosaltres, de compartir les vostres inquietuts davant d'un esdeveniment tant important com es la Consulta Popular per la Independència que es farà el 20 de Juny a Sant Boi.

Aprofito també per fer-vos saber que a la Plaça de l'Ajuntament, i en horari de 17:00-21:00 tindrem l'Autocar del Barça amb les sis copes, vinga va, posseu a carregar les càmeres i veniu a fer-vos fotos amb les copes i amb Sant Boi Decideix!

Voleu fer-vos Voluntaris?, feu Click AQUI

Nª de compte on fer aportacions: 2081 - 0007 - 19-  3300060197

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Quina sensació tens?