dissabte, 8 de maig del 2010

Vot anticipat a la Muntanyeta

Amb una temperatura d'uns 25º i un ventet que feia volar els papers, Sant Boi Decideix! s'ha instal.lat amb una carpa a la Plaça del Mercat de la Muntanyeta per tal de recollir vots anticipats per la Consulta Popular sobre la Independència de Catalunya.

Força gent un dissabte al matí de mercat, caram que en feia d'anys que no m'hi passejaba per allà!!!!

S'ha entregat informació a les diferents parades del Mercat interior i també s'ha fet una passejada per totes les parades del carrer, hi ha hagut de tot....gent amb ganes d'escoltar les explicacions, gent que no tenia temps, gent que no calia explicar-los i directament venien a la taula a votar i gent que, suposo debia tenir massa pressa, ni ens han donat l'opció d'explicar-los qui som i que fem.

Som un col.lectiu, una entitat, una plataforma, una associació.....com l'hi volgeu dir, de la nostra ciutat, transversal i integrada per persones d'ideologies i sensibilitats diverses, que es proposa difondre els valors democràtics i promoure l'exercici del dret a decidir.

Seran els Santboians i les Santboianes, que podran expressar-se lliurament sobre la conveniència o no, que Catalunya esdevingui un estat independent, social i democràtic.

Tenim un local ubicat al Carrer LLuis Castells, nº 9, amb un horari de dilluns a divendres de 11:00-13:00 i de 16:45 a les 20:00, els dilluns i els divendres som fins les 21:00, per tal que, si creus que el 20 de juny no seràs a Sant Boi, puguis votar anticipadament, no et faci mandra sortir i visitar-nos, t'explicare'm tot allò que vulguis saber sobre la Consulta.

Com ja he dit altres vegades, necessitem voluntaris, MOLTS, per que s'està fent MOLTA feina i calen mans, MOLTES MANS per dur a terme totes les activitats que estan programades. Per estar-ne informat de tot, visita la web de Sant Boi Decideix!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Quina sensació tens?