dimarts, 15 de juny del 2010

Actes varis Sant Boi Decideix!

El dissabte dia 05/06/2010 Cornellà Decideix i Sant Boi Decideix! va fer una festa al riu LLobregat, vam menjar botifarra i vam fer una estirada de corda...com les que es feien antigament a la nostre Vila. Aquesta tradició es recuperarà ben aviat, donat que s'ha parlat de tornar-la a dur a terme per la Festa Major de l'any que ve.






--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aquest dissabte dia 12/06/2010 Sant Boi Decideix! ha assistit a la Manifestació que la Plataforma pel Dret a Decidir va organitzar, sortint de Plaça Urquinaona i fins al Parlament de Catalunya, una bona colla de companys vam passejar la nostra pancarta amb crits de suport a la participació de la jornada de referèndum que farem a Sant Boi el proper dis 20 de juny.




---------------------------------------------------------------------------------------------------

I seguim treballant per dur a terme la consulta, aquesta setmana passada s'han fet dues sortides per encartellar (fotos encara no descarregades del mòbil), demà dimecres dia 16/06/2010 hi ha una jornada de Formació per tots els voluntaris que estaran presents els dia 20 de juny en les meses i els col.legis electorals.....

Cada cop falta menys, cada cop estem més cansats i més contents de que el dia 20 estigui tant a tocar, però...I desprès del 20 de juny que serà de Sant Boi Decideix! i de la pinya de gent que ens hem unit per lluitar per el que creiem??


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Quina sensació tens?