divendres, 16 d’abril del 2010

I seguim treballant

La 3ª Assemblea de Sant Boi Decideix! va tenir una nota ben alta, doncs hi va venir molta gent i es van intercanviar moltes idees, opinions, curiositats, preocupacions, però al final s'ha decidit fermament que Sant Boi decidirà el 20 de juny!!!!

Podeu veure l'Acta de l'Assemblea a la pagina web.

A la web també veureu el Calendari, que s'anirà actualitzant conforme es vagin muntant més activats, per començar:

- Dissabte dia 17/04/2010 a les 11:00 un grup de persones estarem possant a punt el local de Sant Boi Decideix!. Una bona rentada de cara i deixar-lo preparat per Sant Jordi es primordial. Al local hi podreu trobar les samarretes, els clauers, material informatiu, tríptics, formularis de voluntariat (tant personal com d'Entitats).

- Diumenge 18/04/2010 a les 18:00 a Can Massallera El Cor de Cambra de Sant Boi i Òmnium Cultural - Secció local de Sant Boi organitzen el Concert Solidari Pro Haití, i Sant Boi Decideix! estarà present repartint informació sobre la Consulta Popular i animant a tothom que col.labori amb nosaltres.

A partir d'aquesta data comença una moguda que no us podeu imaginar, amb el Vot Anticipat, Festes de Barris, activitats als Mercats, etc....us n'adoneu que el que es farà a Sant Boi es històric??? un poble, una ciutat, una vila que tindrà el dret a Decidir, una vila completament democràtica que dona l'opció als seu ciutadans a expressar-se lliurament!!!!!

No deixeu de participar en totes les activitats previstes, NO US QUEDEU FORA I FEU-VOS VOLUNTARIS!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Quina sensació tens?